Over ons

We zijn blij u te mogen verwelkomen in onze online apotheek!

Onze online apotheek is een van de grootste distributeurs van kwaliteit generieke geneesmiddelen, analogen van originele tabletten tegen een betaalbare prijs. Onze specialisatie is medicijnen om de potentie te verbeteren, alle soorten erectiestoornissen te behandelen, en alle problemen met de seksuele sfeer op te lossen.

Verkopen via het internet stelt ons in staat om goederen te verkopen tegen veel lagere prijzen dan in de stad apotheken of concurrenten. Wij zijn een affiliate site van een belangrijke groothandel in medische producten. Deze werkt samen met internationale farmaceutische bedrijven die over de hele wereld medicijnen met vergunning leveren. Wij verstrekken alle informatie over geneesmiddelen en hun fabrikanten, en beantwoorden al uw vragen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, voldoen aan internationale normen, en zijn zeer gewild bij kopers wereldwijd.

De geneesmiddelen die wij aanbieden worden vervaardigd in moderne high-tech fabrieken in India, de wereldleider in de productie van generieke geneesmiddelen. Wij werken samen met bekende Indiase farmaceutische bedrijven – Centurion Laboratories, Ajanta Pharma, Fortune Healthcare, Cipla en Sunrise Remedies.

Onze missie is om mensen te voorzien van generieke geneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen, ongeacht het inkomensniveau, de sociale status en de woonplaats.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Skip to toolbar