Si prega di notare che le immagini possono differire dal prodotto che si riceve

Kamagra Oral Jelly

De moderne wereld dwingt de mens met allerlei problemen en spanningen te worden geconfronteerd, die een negatieve invloed hebben op zowel zijn lichamelijke als zijn geestelijke toestand. Door verhoogde stress, slechte voeding en vele andere soortgelijke factoren, lijden mannen van verschillende leeftijden aan potentieproblemen die hen verhinderen van hun intieme leven te genieten.

Om de geslachtsgemeenschap te verlengen, een orgasme te beleven en uw partner genot te verschaffen, kunt u een speciaal geneesmiddel genaamd “Kamagra” gebruiken. Dit product, verkrijgbaar in gelei en pillen, heeft een stimulerende werking. Het maakt het mogelijk de penis in slechts één uur tot opwinding te brengen en een langdurig orgasme te bereiken.

Kamagra Oral Jelly 100mg

Verpakking Prijs per pil Prijs Spaargeld kopen Kopen
Kamagra Oral Jelly 100mg x 10 pillen €3.41 €34.1 €0 + In mandje
Kamagra Oral Jelly 100mg x 20 pillen €2.88 €57.6 €10.6 + In mandje
Kamagra Oral Jelly 100mg x 30 pillen €2.6 €78 €24.3 + In mandje
Kamagra Oral Jelly 100mg x 60 pillen €2.36 €141.6 €63 + In mandje
Kamagra Oral Jelly 100mg x 90 pillen €2.15 €193.5 €113.4 + In mandje
Kamagra Oral Jelly 100mg x 120 pillen €2.01 €241.2 €168 + In mandje

 

Kamagra Jelly wordt vervaardigd met behulp van zeer effectieve en veilige bestanddelen die een plaatselijk effect hebben op de gewenste delen van het lichaam. Het wordt aanbevolen voor gebruik door mannen die het volgende effect willen bereiken:

 • de duur van de geslachtsgemeenschap verlengen;
 • om seksueel verlangen en opwinding te verhogen (het neemt van tijd tot tijd toe);
 • potentie te herstellen;
 • de duur van de penile erectie aanzienlijk verlengen;
 • een tijdelijke vergroting van de penis te verkrijgen dankzij stimulatie van de cellen van het paddenstoellichaam.

Bereik het effect in ongeveer 40-60 minuten na inname van het medicijn.

Omdat de werkzame stof een lokale werking heeft, zullen mannen bij regelmatig gebruik geen veranderingen in de functies van het centrale zenuwstelsel en in hun algemene gezondheidstoestand opmerken.

Kamagra Jelly: kenmerken van de toepassing

De wijze van gebruik van deze gelei is uitvoerig beschreven in de gebruiksaanwijzing. Er zij echter op gewezen dat het in sommige gevallen nodig kan zijn de dosering aan te passen, zodat het raadzaam is een arts te raadplegen alvorens met de ontvangst/kuur te beginnen. Het zal u ook helpen ervoor te zorgen dat er geen contra-indicaties zijn, waaronder:

 • Hypertensie of een neiging tot sterk verhoogde bloeddruk;
 • Ziekte van Parkinson;
 • onstabiele angina pectoris;
 • cavernofibrosis;
 • De ziekte van Peyronie;
 • myeloma;
 • retinitis pigmentosa;
 • gelijktijdig gebruik van vele andere geneesmiddelen.

Sommige mannen die Kamagra Jelly zonder recept gebruiken, hebben een verhoogde gevoeligheid voor de werkzame stof in het geneesmiddel. In dat geval moet u ofwel de dagelijkse dosis verlagen tot een aanvaardbare norm, ofwel overschakelen op een ander geneesmiddel.

Als u de instructies negeert, kunt u bijwerkingen krijgen.

Ongewenste gevolgen treden ook op bij mensen die overgevoelig zijn voor bepaalde bestanddelen van het geneesmiddel. Gewoonlijk is deze reactie onbeduidend en verdwijnt zij snel na de inname van het erogene stimulerende middel (na 2-4 uur, afhankelijk van de individuele kenmerken van het lichaam). De meest voorkomende verschijnselen zijn:

 • aanvallen van lichte duizeligheid;
 • druk in de slapen;
 • langdurige/matige hoofdpijn;
 • misselijkheid (vaak gepaard gaand met braken);
 • rood worden van de gezichtshuid door een ernstige bloeding;
 • ernstige pijn in de onderrug.

Kamagra Jelly: wijze van toediening

Om uw erectie te verbeteren, kunt u Kamagra Jelly online kopen. Het heeft een geleiachtige consistentie, zodat de werkzame bestanddelen in de samenstelling snel door het slijmvlies worden geabsorbeerd en in het bloed terechtkomen, wat een zeer snel resultaat geeft. Het effect is merkbaar in ongeveer 15-20 minuten, dus u moet het geneesmiddel op hetzelfde tijdstip innemen voor het verwachte begin van de geslachtsgemeenschap.

De maximale dagelijkse dosis is 1 zakje. Dankzij de aangename consistentie van de gelei kan hij rechtstreeks uit het zakje worden geconsumeerd: de fabrikant heeft er een speciaal aroma op basis van vruchten aan toegevoegd. Bovendien wordt het vaak gemengd met water of sap om de inname van een afrodisiacum nog aangenamer te maken. Tegelijkertijd is het ten strengste verboden om het te combineren met verschillende alcoholische dranken.

Dit mengsel heeft geen bijzondere geur, zodat een man geen manieren hoeft te vinden om de onaangename nasmaak of de bitterheid die kenmerkend is voor veel drugs, te maskeren. Eén zakje bevat 100 mg sildenafil (het actieve bestanddeel van een erogeen stimulerend middel). Het verhoogt de bloedtoevoer naar de schaamstreek aanzienlijk en bevordert de intense productie van stikstofmonoxide, dat verantwoordelijk is voor de ontspanning van de gladde spieren van de penis. En door de cGMP op het juiste niveau te houden, kan het lid zich snel voorbereiden op de ontvangst van een grotere hoeveelheid bloed.

Eenmaal in het lichaam, verhogen de bestanddelen van het geneesmiddel de bloedstroom door de wanden van de bloedvaten te verwijden. Aangezien de bijna volledig ontspannen gladde spieren van de penis de bloedstroom niet kunnen tegenhouden, stroomt onmiddellijk een grote hoeveelheid bloed in de cavernoselichamen, die opzwellen en merkbaar in omvang toenemen.

Kamagra Jelly zonder recept heeft verschillende voordelen:

 • De stof wordt zelfs in de mondholte geabsorbeerd, waar veel microvaten onder het slijmvlies lopen;
 • Geen specifieke geur of bittere smaak;
 • geen geur, geen sterke smaak of reukloos, geen reukloze smaak, en de beschikbaarheid van fruitige additieven;
 • gebruiksgemak zonder aanpassing van de tijd;
 • effect duurt 4-6 uur.

Het belangrijkste is dat u de dosering Kamagra Jelly niet zelf verhoogt, om bijwerkingen in de vorm van allergieën en andere lichaamsreacties te voorkomen. Indien het resultaat niet verscheen na de beloofde 20 minuten, en er was een dicht diner, maak je geen zorgen, omdat het hoge vetgehalte van voedsel zal vertragen het verschijnen van het effect van het nemen van Kamagra Jelly.

De beste Indiase generieke geneesmiddelen voor de behandeling van milde en gemiddelde erectiestoornissen

Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €3.46 per pil
Werkzame stof: Tadalafil
vanaf €1.84 per pil
Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €0.31 per pil
Werkzame stof: Tadalafil
vanaf €1.38 per pil
Skip to toolbar