Si prega di notare che le immagini possono differire dal prodotto che si riceve

Levitra Oral Jelly

Levitra, op basis van Vardenafil, werd al snel een van de meest effectieve en gewilde medicijnen om de potentie te verhogen. Het is niet meer dan normaal dat dit hulpmiddel snel verschillende generieke analogen kreeg, d.w.z. analogen die in verschillende doses en vormen worden geproduceerd (tabletten, gel, zachte tabletten, enz.). De onbetwistbare voordelen van generische Levitra zijn:

 • Een betaalbare prijs, aanzienlijk lager dan de prijs van het originele geneesmiddel.
 • Een breed scala aan vormen en doseringen.
 • De mogelijkheid om Levitra Oral Jelly zonder doktersrecept te kopen.

Levitra Oral Jelly is verkrijgbaar in de vorm van sticks met zoete gelei. Het geneesmiddel wordt vervaardigd door Ajanta Pharma (India).

Levitra Oral Jelly wordt ingenomen bij erectiestoornissen bij mannen, pulmonale hypertensie en zwakke of trage potentie als gevolg van diabetes.

Levitra Oral Jelly 20mg

Verpakking Prijs per pil Prijs Spaargeld kopen Kopen
Levitra Oral Jelly 20mg x 10 pillen €4.46 €44.6 €0 + In mandje
Levitra Oral Jelly 20mg x 20 pillen €3.54 €70.8 €18.4 + In mandje
Levitra Oral Jelly 20mg x 30 pillen €3.17 €95.1 €38.7 + In mandje
Levitra Oral Jelly 20mg x 60 pillen €2.86 €171.6 €96 + In mandje

 

Door deze doseringsvorm wordt het geneesmiddel sneller geabsorbeerd, waardoor de erectie sneller intreedt. Deze eigenschap is heel eenvoudig te verklaren: als na het innemen van de pil tijd nodig is om deze te verteren, lost het analoog in gelvorm zelfs in de mondholte op en sijpelt het in de ader onder de tong. Dit is trouwens de reden waarom artsen u aanraden zelfs gewone pillen te kauwen als u om de een of andere reden het effect op dit moment moet versnellen.

Het belangrijkste werkzame bestanddeel van Levitra Oral Jelly is vardenafil. Deze dicteert de belangrijkste farmacodynamische eigenschappen van het geneesmiddel, waarvan de belangrijkste zijn: de snelheid waarmee de erectie begint (30-45 minuten), de duur van het effect (tot 5 uur) en de tijd die de werkzame bestanddelen nodig hebben om het lichaam te verlaten (ongeveer 20 uur). Volgens deze laatste indicator is Vardenafil een van de beste regulatoren van de potentie. Dit is zeer belangrijk omdat de snelle afgifte van de stof uit het lichaam de negatieve effecten van het geneesmiddel vermindert en de kans op bijwerkingen zo klein mogelijk maakt. Vardenafil is een PDE-5-remmer. Hierdoor krijgen de cavernoselichamen van de penis een continue bloedtoevoer. Tijdens seksuele stimulatie leidt dit tot het ontstaan van een aanhoudende en sterke natuurlijke erectie, voldoende voor volledige geslachtsgemeenschap.

Levitra Oral Jelly 20 mg is de standaarddosis van het geneesmiddel. Het wordt aanbevolen bij matige tot ernstige erectiestoornissen. Als u zich in een vroeg stadium van de ziekte bevindt of de ziekte nog niet heeft vastgesteld en u gaat deze generieke Levitra Oral Jelly voor de eerste keer kopen, raden wij u aan precies de helft van deze dosis in te nemen. Vardenafil heeft verder een uitstekend therapeutisch effect, ongeacht de dosis. Dit betekent dat bij regelmatige inname van dit geneesmiddel in een dosis van 10 of zelfs 5 mg, u na een paar weken zonder pillen kunt vrijen. Dit effect kan enkele maanden aanhouden.

Levitra Oral Jelly: wat zijn de contra-indicaties

Voordat u een geneesmiddel koopt om van erectiestoornissen af te komen, moet u de contra-indicaties kennen. Deze omvatten:

 • Het optreden van een allergie voor vardenafil nadat het in het lichaam is gekomen;
 • leukemie;
 • gebruik van de drug door minderjarigen;
 • gebruik van de drug door een vrouwelijk lid van de bevolking;
 • onstabiele angina pectoris;
 • zeldzame ziekte – retinitis pigmentosa;
 • hartproblemen;
 • misvormde genitaliën;
 • verergering van chronische ziekten;
 • gebruik van medicijnen om HIV te behandelen;
 • gelijktijdig gebruik van nitraatbevattende geneesmiddelen.
 • Kenmerken van het gebruik van Levitra Oral Jelly

Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat u Levitra Oral Jelly inneemt. Nadat eventuele contra-indicaties zijn opgeheven, kunt u de behandeling veilig voortzetten. U moet het medicijn ten minste twintig minuten voor de geplande geslachtsgemeenschap innemen. Eén pakje per dag is genoeg. Het wordt aanbevolen de gelei niet te drinken met grapefruitsap.

Als Levitra Oral Jelly onjuist wordt gebruikt, kunnen bijwerkingen of overdosering optreden. De onderlinge verschillen zijn onbeduidend en manifesteren zich alleen in de ernst van de symptomen. In het algemeen kunnen veranderingen door een specialist worden opgespoord dankzij de specificiteit van het klinische beeld. Veel voorkomende symptomen van bijwerkingen zijn hoofdpijn, duizeligheid, overmatig zweten, misselijkheid, braken, slaperigheid, kortstondige gezichtsstoornissen, fecale stoornissen, spierpijn. Al deze symptomen duren meestal niet lang (tot 24 uur) en zijn van beperkte duur.

Als u niet weet waar u Levitra Oral Jelly kunt bestellen, neem dan contact op met onze apotheek. Wij zullen u de beste prijs voor het medicijn geven. Wij zullen uw aankoop zo snel mogelijk leveren op een manier die u schikt. Bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u gebruik maken van het advies van onze online managers. Zij zullen u helpen de doseringsvorm te kiezen die aan uw criteria voldoet.

De beste Indiase generieke geneesmiddelen voor de behandeling van milde en gemiddelde erectiestoornissen

Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €0.31 per pil
Werkzame stof: Dapoxetine
vanaf €0.83 per pil
Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €1.24 per pil
Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €1.01 per pil
Skip to toolbar