Si prega di notare che le immagini possono differire dal prodotto che si riceve

Stendra

In de huidige termen verwijst “erectiestoornis” naar het onvermogen om een erectie te krijgen en/of te behouden die voldoende is voor geslachtsgemeenschap. Erectiestoornissen kunnen worden ingedeeld naar etiologie en ernst.

Uit het oogpunt van etiologie wordt onderscheid gemaakt tussen organische en psychogene vormen. Organische ED wordt onderverdeeld in vasculaire, neurogene, anatomische en endocriene ED. De psychogene vorm kan gegeneraliseerd en situatie-afhankelijk zijn, met subtypes. Dankzij de moderne geneeskunde is dit probleem echter volledig oplosbaar. Nu zullen wij u in detail vertellen over de effectieve geneesmiddelen die mannen en vrouwen van deze ziekte verlossen.

De term “erectiestoornis” werd in 1988 bedacht door het Amerikaanse National Institutes of Health, ter vervanging van de verouderde term “impotentie”. Erectiestoornissen worden gedefinieerd als het onvermogen om een erectie te krijgen en/of te behouden die voldoende is voor geslachtsgemeenschap. In het patroon van seksuele stoornissen is deze aandoening de belangrijkste wat frequentie en maatschappelijk belang betreft.

Stendra 100mg

Verpakking Prijs per pil Prijs Spaargeld kopen Kopen
Stendra 100mg x 12 pillen €3.86 €46.32 €0 + In mandje
Stendra 100mg x 24 pillen €3.06 €73.44 €19.2 + In mandje
Stendra 100mg x 36 pillen €2.77 €99.72 €39.24 + In mandje
Stendra 100mg x 60 pillen €2.49 €149.4 €82.2 + In mandje
Stendra 100mg x 92 pillen €2.25 €207 €148.12 + In mandje

Stendra 50mg

Verpakking Prijs per pil Prijs Spaargeld kopen Kopen
Stendra 50mg x 12 pillen €3.5 €42 €0 + In mandje
Stendra 50mg x 24 pillen €2.81 €67.44 €16.56 + In mandje
Stendra 50mg x 36 pillen €2.53 €91.08 €34.92 + In mandje
Stendra 50mg x 60 pillen €2.27 €136.2 €73.8 + In mandje
Stendra 50mg x 92 pillen €2.04 €187.68 €134.32 + In mandje
Stendra 50mg x 120 pillen €1.84 €220.8 €199.2 + In mandje

 

Behandeling wordt meestal gegeven voor erectiestoornissen of impotentie. Het werkt niet voor iedereen, maar als je besluit het te proberen, is het waarschijnlijk een medicijn. Geen twijfelachtige voedseladditieven. Er zijn nog twee andere methoden: injectie en vacuüm pompen van bloed.

Maar er is een groot nadeel: je moet het zelf doen, net voor de geslachtsgemeenschap. Het is echter niet nodig om de geneesmiddelen zelf voor te schrijven, dus het wordt niet aanbevolen om Stendra zonder doktersrecept te kopen.

Wat is Stendra?

Potentie regulerende middelen op basis van Avanafil verhogen de bloedtoevoer naar de mannelijke geslachtsorganen, wat bijdraagt aan het ontstaan of de versterking van een natuurlijke erectie. De werking begint 40-45 minuten na inname van de pil en is alleen zichtbaar als er een bron van “inspiratie” is. Het effect van Stendra 20 mg geeft de man een record werkingsduur – 36 uur. De prijs van Stendra hangt af van de milligram of andere bestanddelen, verschillen en eigenschappen van het geneesmiddel moeten vooraf worden bestudeerd vóór de aankoop.

Dit betekent dat uw partner na inname van dit geneesmiddel gedurende 1,5 dag kan genieten van kwaliteitsseks, met de mogelijkheid om na de volgende zaadlozing opnieuw geslachtsgemeenschap te hebben. Het geneesmiddel is niet alleen effectief, maar ook goedkoop – u kunt Stendra kopen bij elke apotheek of speciale online winkel.

Tekenen van ongemak die wijzen op de vroege stadia van seksuele disfunctie bij volwassen mannen zijn onder andere:

 • periodiek of regelmatig verlies van de erectie tijdens de geslachtsgemeenschap;
 • voortijdige ejaculatie;
 • afwezigheid van een orgasme;
 • afwezigheid van ejaculatie;
 • geen erectie ondanks schijnbare opwinding;
 • een duidelijke vermindering van het libido;
 • onvermogen om geslachtsgemeenschap te hebben met een partner;
 • regelmatige voorkeur voor seks met fysiologische masturbatie.

Stendra. Beginselen van het werk

In een penisplethysmografiestudie veroorzaakte 200 mg avanafil bij sommige mannen een erectie die voldoende werd geacht voor penetratie binnen 20 minuten na inname van het geneesmiddel. De totale respons van deze patiënten op avanafil was statistisch significant in vergelijking met placebo 20-40 minuten na dosering. Stendra heeft bewezen interacties met andere geneesmiddelen.

Bijwerkingen van Stendra

De tabletten kunnen worden ingenomen door mannen met diabetes mellitus en voor chronische aandoeningen moet het gebruik van Stendra worden besproken met de behandelend arts. Dit is waarom artsen zo negatief zijn over het kopen van Stendra zonder recept. Het is beter om een specialist te raadplegen voordat u het geneesmiddel gebruikt.

Alvorens Stendra voor te schrijven, moeten artsen het potentiële risico van seksuele activiteit op de hartfunctie bij patiënten met hart- en vaatziekten afwegen. Het geneesmiddel mag alleen worden voorgeschreven door een gekwalificeerd technicus, dus koop Stendra alleen zonder recept als uw arts het heeft goedgekeurd.

Contra-indicaties voor het gebruik van Stendra

De lijst van contra-indicaties voor het gebruik van Stendra is beperkt:

 • Ziekten van het cardiovasculaire systeem;
 • Hart – en vaatziekten;
 • Cardiovasculaire en hart- en vaatziekten.

Bij patiënten met hartaandoeningen kan het Stendra-analoog pijn op de borst, een hartaanval, tachycardie en een hartaanval veroorzaken. Het is zeer zeldzaam om bijwerkingen te hebben van verlies of sterke verslechtering van het gezichtsvermogen. In zeldzame gevallen is ook slechthorendheid gemeld. Dergelijke bijwerkingen vereisen onmiddellijke medische hulp.

Interacties met geneesmiddelen

Het gebruik van generieke Stendra geneesmiddelen in combinatie met nitraattherapie is ten strengste verboden – deze combinatie kan leiden tot een hartaanval/beroerte. Medische consultatie is aanbevolen, vooral als u gelijktijdig gaat krijgen:

 • HIV-proteaseremmers
 • schimmelwerende middelen
 • antibacteriële en antimicrobiële stoffen
 • alfablokkers.

Antihypertensiva Het is ook niet aan te raden verschillende geneesmiddelen te combineren om de werkzaamheid te verhogen.

De beste Indiase generieke geneesmiddelen voor de behandeling van milde en gemiddelde erectiestoornissen

Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €3.46 per pil
Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €1.24 per pil
Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €0.31 per pil
Werkzame stof: Tadalafil
vanaf €1.75 per pil
Skip to toolbar