Verzending en levering

Wij bieden een snelle, veilige en discrete verzendservice naar elk land dat door onze klanten wordt aangegeven. De bestellingen worden binnen twee werkdagen geleverd.

EMS levering (snelle levering met de mogelijkheid om de bestelling online te volgen)

Voor de personen die een snellere service wensen, bieden wij EMS levering aan. In de regel duurt het een week vanaf de verzenddatum van de bestelling, en wordt de bestelling verzonden met de Express Mail Service. Houd in gedachten dat de termijn voor een dergelijke optie is twee weken. Tracking code zal worden aangeboden voor dergelijke bestellingen zodra ze zullen worden verzonden.

Standaard (aangetekende AirMail levering)

Dit type van levering duurt meestal twee-drie weken vanaf de datum van verzending van de bestelling. Houd in gedachten dat de termijn voor een dergelijke optie is een maand. De bestellingen worden, zoals hierboven vermeld, discreet verzonden en in uw brievenbus achtergelaten. De pakketten die door deze postdienst worden geleverd zijn niet traceerbaar.

Elke bestelling die in het weekend wordt gedaan, wordt de volgende maandag verwerkt. U ontvangt automatisch bericht via e-mail zodra uw bestelling is goedgekeurd en verzonden.

Uw bestellingen worden niet verwerkt in het weekend. Gelieve twee werkdagen te wachten voor uw bestelling wordt verzonden.

Grote bestellingen (meer dan 120 pillen) worden in twee verschillende bestellingen verzonden en zullen op verschillende dagen aankomen. Generieke en Merknaam medicijnen worden apart geleverd en zullen ook op verschillende dagen aankomen.

Leveringsgarantie

Wij zullen uw bestelling geheel gratis opnieuw verzenden indien uw bestelling beschadigd is, of er een onderdeel van de bestelling ontbreekt. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij de bestelling opnieuw kunnen verzenden. Op deze manier bieden wij een complete en effectieve service.

 

Skip to toolbar