Voorwaarden en bepalingen

Algemeen

Wij verzoeken u de onderstaande voorwaarden grondig te lezen en door te nemen alvorens deze pagina te betreden. Door deze pagina te gebruiken, aanvaardt u deze Algemene Voorwaarden. Indien u ze niet aanvaardt, verzoeken wij u de website te verlaten en de onderstaande informatie te negeren.

Wij behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment geheel of gedeeltelijk te wijzigen zonder u daarvan op de hoogte te stellen. Bijgevolg dient u steeds deze pagina te raadplegen alvorens deze website te betreden of gebruik te maken van onze diensten om er zeker van te zijn dat u zich bewust bent van de voorwaarden waaronder u toegang wordt verleend.

Het gebruik van onze website

Wanneer u deze pagina gebruikt, is het u niet toegestaan gegevens, goederen of diensten die u op deze pagina hebt ontvangen of bekeken, te wijzigen, te delen, over te dragen, te reproduceren, te posten of te verkopen. Niettemin is het u toegestaan de informatie op deze pagina voor eigen gebruik weer te geven, af te drukken of te downloaden, zolang u de inhoud niet wijzigt en geen eigendomsvermelding verwijdert. Elk ander gebruik van de op deze pagina beschikbare gegevens is verboden zonder onze schriftelijke toestemming.

Het gebruik van de gegevens

De gegevens die op deze pagina beschikbaar zijn, zijn niet bedoeld voor gebruik bij de diagnose van een gezondheidstoestand of -aandoening. Zorg ervoor dat u uw arts rechtstreeks raadpleegt over een gezondheidskwestie, medisch probleem of aandoening, en voordat u een nieuw geneesmiddel neemt of de dosis wijzigt van de geneesmiddelen die u op dit moment gebruikt. Lees de gegevens die bij uw medicijnen worden geleverd zorgvuldig door.

Wij behouden ons het recht voor om eventuele fouten of typefouten in de op deze pagina gepubliceerde gegevens te corrigeren en dragen geen verantwoordelijkheid voor soortgelijke fouten. Gegevens kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd of bijgewerkt, terwijl kosten en beschikbaarheid van producten en diensten zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd.

IP

Wij hebben het auteursrecht op alle informatie die op deze pagina beschikbaar is. U hebt het recht om de gegevens op de pagina op te slaan, te downloaden en te gebruiken voor uw eigen privé-gebruik. U stemt ermee in deze gegevens niet over te typen of te delen met derden zonder onze schriftelijke toestemming.

 

Skip to toolbar